Trabucco S-Force XPS Taperline kúpos pontyozó damil

5,690 Ft

Újabb Trabucco extra!Elsősorban a surf-cast szerelmeseinek fejlesztették ezt a valóban unikumnak számító extra hosszú dobásokra fejlesztett terméket.Azonban a leleményes édesvízí horgászok hamar rájöttek,hogy ők is tudják használni sós vízi kollégáik technikáit.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Újabb Trabucco extra!Elsősorban a surf-cast szerelmeseinek fejlesztették ezt a valóban unikumnak számító extra hosszú dobásokra fejlesztett terméket. Azonban a leleményes édesvízí horgászok hamar rájöttek,hogy ők is tudják használni sós vízi kollégáik technikáit. A bojlis horgászok egy jó része már ezzel a zsinórral oldja meg un.dobóelőke nélkül a száz-száznegyven mt körüli dobásokat,akár nagyobb tömegű ólmokkal,rakétákkal,parittyákkal.

A zsinór titka abban rejlik, hogy a zsinór utolsó 15 mt -én kúpossá válik. Ez a kúpos “nyúzó” egy kivételesen ellenálló kopás és tapadás mentes szakasz és 0,57 mm-ről – mérettől függően – 0,20 vagy 0,23 ill. 0,26-osra vékonyodik vissza.Így csomó nélkül tudjuk kivitelezni a rekord hosszúságú dobásokat. A zsinór 250 mt-es kiszerelésben kerül forgalomba és mindkét végén megtalálható a felvastagított rész, így ha az egyik fele már elhasználódott, nem kell eldobni, hanem egyszerűen átfordítjuk és mindjárt egy vadonatúj zsinórt kapunk , természetesen a felvastagított véggel.

A felvastagított részt követően egyenlő hosszúságú, a szivárvány színeiben ismétlődő szakasz (220 mt ) ad információt,hogy milyen távolságban van a horgunk. Már a nagy távolságokat célzó feeder-horgászok is birtokukba vették ezt a zseniális megoldást, igaz mivel nem mindig kell 0,57-es “nyúzó”, abból le lehet vágni 7-8 mt-t ,mert a 0,35-0,40-es szakasz is elegendő a nagy dobásokhoz.

További információk

Méret (mm)

0,18-0,45, 0,20-0,57, 0,23-0,57, 0,26-0,57

Márkák

Trabucco

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco S-Force XPS Taperline kúpos pontyozó damil” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .