Savage Gear 3D Pop Frog 55 14g Green Frog béka

2,490 Ft

Ez a Savage Gear lágy testű műcsali egy béka 3D szkennelése alapján készült, hihetetlenül részletes békautánzat. A csuka horgászatára fejlesztették ki, a töklevelesek felszínén vagy sekély vízben is vezethető, rövid botspiccrántásokkal, a víz felszínén apró ugrásokkal közlekedő békát imitálva, buggyanó hangokat keltve.

Elfogyott

Cikkszám: 62026 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a Savage Gear lágy testű műcsali egy béka 3D szkennelése alapján készült, hihetetlenül részletes békautánzat. A csuka horgászatára fejlesztették ki, a töklevelesek felszínén vagy sekély vízben is vezethető, rövid botspiccrántásokkal, a víz felszínén apró ugrásokkal közlekedő békát imitálva, buggyanó hangokat keltve. A lágy PVC test és a tartós szilikon lábak úgy vannak kiképezve, hogy számos csukatámadásnak ellenálljanak. Nagyon hegyes kétágú horoggal vannak szerelve, a csomagban egy levehető kiegészítő egyes trailerhorog is található a még jobb akasztási arány eléréséhez. A 3D Pop Frog egy szuper felszíni műcsali minden aktív csukahorgász számára, szuper a sekély nílt vízen vagy a töklevelesekben hínárosokban, akadós területeken való horgászatra. 3D szkennelési technológia Csábító popper hang Lágy PVC test tartós szilikon lábakkal Nagyon hegyes kétágú horoggal szerelve Levehető kiegészítő egyeshorog

További információk

Hossz (cm)

5,5

Márkák

Savage Gear

Súly

14gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Pop Frog 55 14g Green Frog béka” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .