Ottó bácsi – Tass Mester villantó (arany)

2,490 Ft

Egy régi, legendás, magyar harcsás kanál ? bár a nagy csukák is szeretik. Mozgása darabos, gyakran ütemtelen és így kiszámíthatatlan, így előfordul, hogy a villantó kihagy egy-egy ütemet.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Egy régi, legendás, magyar harcsás kanál ? bár a nagy csukák is szeretik. Mozgása darabos, gyakran ütemtelen és így kiszámíthatatlan, így előfordul, hogy a villantó kihagy egy-egy ütemet. Azonban szerintünk pontosan ebben a kiszámíthatatlanságban, amely visszaadja a sérült kishal mozgását, rejlik a fogóssága. A villantó jól reagál a folyamatos ? ekkor mozgását apró rántásokkal, pöccintésekkel kiegyenlítettebbé lehet tenni ? és a szakaszos bevontatásra is, a visszahulló fázisban a villantó önállóan, a horgász nélkül dolgozik. Utóbbi módszerrel a töréseket érdemes végigpásztázni, de vízközt is alkalmazhatjuk, míg az első módszerrel a vízoszlop teljes magasságában horgászhatunk úgy, hogy ha a megfelelő sebességet eltaláljuk, akkor ugyanazon a mélységen tudjuk vezetni villantónkat.

További információk

Márkák

Ottó bácsi villantói

Súly

2,5gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ottó bácsi – Tass Mester villantó (arany)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .