Akció

Minn Kota Endura Max 50lb fokozat mentes elektromos csónakmotor, kijelzővel (901546)

159,990 Ft

Az “Endura” névvel illetett modellek a kitartás és a teljesítőképesség szimbólumai. Ezen motorok rendkívüli megbízhatóságukról és valamennyi csónaktulajdonos számára elérhető árukról tettek tanúbizonyságot. A horgászok számára ideális motor, mely szélcsend esetén illetve a különböző szabadidős tevékenységek során segíti a vitorlás hajókat is.

Készleten

Leírás

Kívülről a megszokott, jól bevált, új megjelenésű Endura, belülről a fokozatmentes Traxxis. Új élmények a vízen a Minn Kota Max-szal.
A Digital Maximizer technológiának köszönhetően sokkal kisebb az áramfelvétel, ezért ötször annyi időt tölthet a vízen vele, mint a korábbi modellekkel. Nyele teleszkópos, tetszés szerinti hosszal irányíthatja motorját. A motor fedelén elhelyezett töltéskijelzővel folyamatosan tájékozódhat az akkumulátor töltöttségéről.

 

A motor legfontosabb újítása azonban a fokozatmentes kapcsoló. A korábban megszokott 5 előre, 3 hátra fokozat helyett, zökkenő mentesen szabályozhatja motorja fordulatszámát. Így nemcsak a motor élettartamát növeli a kapcsoló mechanizmus kímélésével, de olyan finom mozgatási sebességet alkalmazhat, amely elengedhetetlen a csónak sebességmentes mozdításához, például kuttyogatáskor, sleppeléskor, vagy kikötői közlekedéskor.

 

A motorok műszaki paraméterei:

Szárhossz: 91 cm,  az 55-ös modell rendelhető 106 cm hosszal is.
Szár anyaga: karbon kompozit

Ami pedig a legfontosabb, mint minden Minn Kota termékhez, ezekhez a motorokhoz is 2 év jótállás jár.

 

Név VOLT Fokozat
előre/hátra
lbs Akku teszter hossz Csónak súly*
Endura MAX 40 12V Fokozatmentes 40 igen  91cm 1100kg
Endura MAX 45 12V Fokozatmentes 45 igen  91cm 1290kg
Endura MAX 50 12V Fokozatmentes 50 igen  91cm 1350kg
Endura MAX 55 12V Fokozatmentes 55 igen  91cm 1500kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Minn Kota Endura Max 50lb fokozat mentes elektromos csónakmotor, kijelzővel (901546)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .