Kamasaki Alfa Picker 5-30grammos horgászbot

10,000 Ft11,100 Ft

Kompozit anyagból készült, kiváló ár-érték arányú picker bot. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Kiválóan alkalmas keszegfélék, kárász horgászatára, de megbirkózik a kisebb pontyokkal is.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Kompozit anyagból készült, kiváló ár-érték arányú picker bot. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Kiválóan alkalmas keszegfélék, kárász horgászatára, de megbirkózik a kisebb pontyokkal is. Tavakon, csatornákon történő horgászat során, olyan helyeken, ahol szűkös a horgászhely hű társunk lesz.

Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A kompozit botok kevésbé érzékenyek a külső fizikai hatásokkal, ütésekkel, koccanásokkal szemben, mint a karbon testvéreik, ezáltal optimálisak a parti kövezéseken és extrém körülmények között folytatott feeder vagy picker horgászatra.
A minőségi botokra jellemző könnyített, kecses, a botnak exkluzív megjelenést kölcsönző, osztott parafa ? duplon nyél. Lényege, hogy a nyéltag alsó részén található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít. A nyéltag hossza optimális, a fárasztás és a dobás során is tökéletes fogást biztosít.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14074-240 2,40 m 2+3 5-30 g 125cm 190 g
14074-270 2,70 m 2+3 5-30 g 140cm 210 g
14074-300 3,00 m 2+3 5-30 g 155cm 230 g

 

További információk

Hossz (cm)

240, 270, 300

Dobósúly (g)

5-30

Márkák

Energo Team, Kamasaki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Alfa Picker 5-30grammos horgászbot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..