Gardner – Talon Tip szakáll nélküli horgok

1,790 Ft

A Talon Tip a Gardner Tackle speciális igényeknek és követelményeknek alátámasztott és megfelelt horogtípusa. Az extra erősséggel rendelkező horgot kifejezetten a nehéz, extrém terepen, akadókban való horgászatra fejlesztették ki. Kialakításánál fogva megbirkózik a legnagyobb ponty és amur matuzsálemekkel, a legextrémebb helyeken, illetve helyzetekben.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Talon Tip a Gardner Tackle speciális igényeknek és követelményeknek alátámasztott és megfelelt horogtípusa. Az extra erősséggel rendelkező horgot kifejezetten a nehéz, extrém terepen, akadókban való horgászatra fejlesztették ki download free office package. Kialakításánál fogva megbirkózik a legnagyobb ponty és amur matuzsálemekkel, a legextrémebb helyeken, illetve helyzetekben.

Kémiailag duplán edzett szerkezettel, kovácsolt testtel rendelkezik, ezért rendkívül jól tart még a hosszú fárasztások során is Download tanki online for free. Különlegességét a rövid szárának, erős hegykiképzésének valamint az enyhén visszahajlított ívének köszönheti. Ezen tulajdonságinál fogva fantasztikus akadási képességgel rendelkezik mac sierra. Páratlan megbízhatóságot és kiváló alternatívát kínál a márna horgászatánál is. A Gardner Tackle vezető teszthorgászai szerint a szakáll nélküli típusok közül a legjobb, amit valaha is kifejlesztettek photoshop cs2 full version for free.

Bármely előkezsinórhoz eredményesen használható, legyen szó akár lágy, akár bevonatos zsinórokról. A horgokat egy matt, teflonbevonattal látták el, így a mederfenéken nem kelt csillogó hatást, és ez által az óvatos pontyokban sem kelt gyanút herunterladen. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet. Szakáll nélküli változat! Bármely csali felkínálásra tökéletesen alkalmas symantec deutschsprachige updates herunterladen!

További információk

Méret

2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Talon Tip szakáll nélküli horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .