Gardner – Pocket etetőrakéták

A Pocket Rocket az eredeti etetőrakéta, amely a Gardner Tackle termékpalettáján már több mint egy évtized óta jelen van anélkül, hogy bármit is változtattak volna rajta.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Pocket Rocket az eredeti etetőrakéta, amely a Gardner Tackle termékpalettáján már több mint egy évtized óta jelen van anélkül, hogy bármit is változtattak volna rajta pubg mobile herunterladen pc. A tökéletes aerodinamikai kialakítása miatt és rendkívül könnyű súlyánál fogva elképesztően nagy távolságra dobható. A Pocket Rocket kúpos orrkialakításának, és szinte világító sárga színének köszönhetően még a legnagyobb hullámok között is hihetetlenül jól látszik a vízben bilder aus internet downloaden.

 

Akár még jelölő úszónak (marker) is használható. Masszív, erős és kiváló minőségű műanyag felhasználásával készül ringtone download for free samsung. Furatmentes felülete lehetővé teszi, hogy az etetőanyaghoz nagyobb mennyiségű folyékony adalékokat használjunk. Kialakításának köszönhetően könnyedén a vízfelszínre jön, valamint kitekerésénél nem fejt ki nagy elllenállást Star wars battlefront free download.

 

Méretek: Standard, XL, XXL

Színek: Yellow (sárga), Orange (narancs)

 

Standard / Mini / Pocket Rocket:

Tökéletesen és biztonságosan használható viszonylag kisebb mennyiségű etetőanyagok bejuttattatására, akár még egy közepes dobósúlyú (3 lb, 3,25lb) pontyozó bottal is samsung galaxy s6 edge apps. A rakéta etetőanyaggal megtöltött súlya nagyjából 60-85 gramm között van.

 

XL Pocket Rocket:

Viszonylag nagyobb mennyiségű etetőanyagok bejuttattatására alkalmas, ezért ennél fogva jóval távolabbra juttatható alben aus icloud herunterladen. Kialakítása miatt minden esetben biztosítja a kiváló stabilitást és az egyensúlyi helyzetet. Méretéből kifolyólag, a tökéletes és biztonságos használatához az úgynevezett spod botok a legalkalmasabbak ebooks kostenlosen deutsch amazon.

 

XXL Pocket Rocket:

A legnagyobb kapacitással bíró etetőrakéta, amely óriási etetőanyag befogadó képességgel rendelkezik Download icloud for windows 7. Az extrém távolságok elérésére kiválóan alkalmas. Kialakítása miatt minden esetben biztosítja a kiváló stabilitást és az egyensúlyi helyzetet adobe photoshop elements 2020 herunterladen. Méretéből kifolyólag, a tökéletes és biztonságos használatához az úgynevezett spod botok a legalkalmasabbak.

További információk

Méret

Stanard, XL, XXL

Szín

Sárga, Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Pocket etetőrakéták” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .