Gardner – Pocket etetőrakéták

A Pocket Rocket az eredeti etetőrakéta, amely a Gardner Tackle termékpalettáján már több mint egy évtized óta jelen van anélkül, hogy bármit is változtattak volna rajta.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Pocket Rocket az eredeti etetőrakéta, amely a Gardner Tackle termékpalettáján már több mint egy évtized óta jelen van anélkül, hogy bármit is változtattak volna rajta. A tökéletes aerodinamikai kialakítása miatt és rendkívül könnyű súlyánál fogva elképesztően nagy távolságra dobható. A Pocket Rocket kúpos orrkialakításának, és szinte világító sárga színének köszönhetően még a legnagyobb hullámok között is hihetetlenül jól látszik a vízben.

 

Akár még jelölő úszónak (marker) is használható. Masszív, erős és kiváló minőségű műanyag felhasználásával készül. Furatmentes felülete lehetővé teszi, hogy az etetőanyaghoz nagyobb mennyiségű folyékony adalékokat használjunk. Kialakításának köszönhetően könnyedén a vízfelszínre jön, valamint kitekerésénél nem fejt ki nagy elllenállást.

 

Méretek: Standard, XL, XXL

Színek: Yellow (sárga), Orange (narancs)

 

Standard / Mini / Pocket Rocket:

Tökéletesen és biztonságosan használható viszonylag kisebb mennyiségű etetőanyagok bejuttattatására, akár még egy közepes dobósúlyú (3 lb, 3,25lb) pontyozó bottal is. A rakéta etetőanyaggal megtöltött súlya nagyjából 60-85 gramm között van.

 

XL Pocket Rocket:

Viszonylag nagyobb mennyiségű etetőanyagok bejuttattatására alkalmas, ezért ennél fogva jóval távolabbra juttatható. Kialakítása miatt minden esetben biztosítja a kiváló stabilitást és az egyensúlyi helyzetet. Méretéből kifolyólag, a tökéletes és biztonságos használatához az úgynevezett spod botok a legalkalmasabbak.

 

XXL Pocket Rocket:

A legnagyobb kapacitással bíró etetőrakéta, amely óriási etetőanyag befogadó képességgel rendelkezik. Az extrém távolságok elérésére kiválóan alkalmas. Kialakítása miatt minden esetben biztosítja a kiváló stabilitást és az egyensúlyi helyzetet. Méretéből kifolyólag, a tökéletes és biztonságos használatához az úgynevezett spod botok a legalkalmasabbak.

További információk

Méret

Stanard, XL, XXL

Szín

Sárga, Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Pocket etetőrakéták” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..