Fishing box Deluxe tip 295 szerelékes láda

4,190 Ft

Kezdő és haladó horgászok univerzális szerelékes ládája. A napi horgászat nélkülözhetetlen, alapvető kellékeit, kiegészítőit tárolhatjuk benne. A felnyitható tető rekeszei igazi apróság tárolók: horogszabadító, ólom, ütköző, stb…, mind elfér benne és a kiválóan záródó, vízhatlan átlátszó műanyag fedél révén jól áttekinthetőek.

Készleten

Cikkszám: 75077-295 Kategóriák: ,

Leírás

Kezdő és haladó horgászok univerzális szerelékes ládája. A napi horgászat nélkülözhetetlen, alapvető kellékeit, kiegészítőit tárolhatjuk benne herunterladen. A felnyitható tető rekeszei igazi apróság tárolók: horogszabadító, ólom, ütköző, stb…, mind elfér benne és a kiválóan záródó, vízhatlan átlátszó műanyag fedél révén jól áttekinthetőek solid edge downloaden. A láda belsejében először a kivehető tároló tálcával találkozunk, alatta pedig ott a tágas doboz belső. Ide aztán mindent bepakolhatunk, főleg a nagyobb, darabosabb kellékeket, és kiegészítőket brennprogramm für dvd kostenlos download.

 

 

Fontos ! Ezt az univerzális szerelékes ládát a mindennapi élet számos területén alkalmazhatjuk, használhatjuk download google street view for free. Kiválóan alkalmas szerszámok, csavarok, és egyéb eszközök tárolására és szállítására.

 

75077-295 De Luxe Tip.295 40x23x20 cm univerzális, twisterálló

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fishing box Deluxe tip 295 szerelékes láda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .