Carp Expert Etetőanyag gombóc készítő (60mm)

2,290 Ft

Készítsen kellően nedves etetőanyagot, mellyel töltse meg a prést úgy, hogy a perem alatt kb. 2 mm szabad hely maradjon.. Helyezze rá a présforma harmadik tagját és határozott, erőteljes mozdulattal nyomja gombóccá az etetőanyagot.

Cikkszám: 79660-940 Kategóriák: , ,

Leírás

Készítsen kellően nedves etetőanyagot, mellyel töltse meg a prést úgy, hogy a perem alatt kb. 2 mm szabad hely maradjon.. Helyezze rá a présforma harmadik tagját és határozott, erőteljes mozdulattal nyomja gombóccá az etetőanyagot. Préselés közben kerülje a csavaró mozdulatot, mert a gombóc szétrepedhet. Az elkészített gombóc így egységes méretű, nagy távolságra is pontosan bejuttatható. A gombóc átmérője 60 milliméter, súlya a nedvesítés mértékétől függően kb. 120 gramm. Nagy pontossággal elérhető etetési távolság csúzlival 90-, parittyával 160 méter. A gombóckészítő prés minőségi, ABS PLASTIC felhasználásával készült.

További információk

Márkák

Carp Expert

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Etetőanyag gombóc készítő (60mm)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..