Carp Expert Etetőanyag gombóc készítő (60mm)

2,290 Ft

Készítsen kellően nedves etetőanyagot, mellyel töltse meg a prést úgy, hogy a perem alatt kb. 2 mm szabad hely maradjon.. Helyezze rá a présforma harmadik tagját és határozott, erőteljes mozdulattal nyomja gombóccá az etetőanyagot.

Cikkszám: 79660-940 Kategóriák: , ,

Leírás

Készítsen kellően nedves etetőanyagot, mellyel töltse meg a prést úgy, hogy a perem alatt kb. 2 mm szabad hely maradjon.. Helyezze rá a présforma harmadik tagját és határozott, erőteljes mozdulattal nyomja gombóccá az etetőanyagot gimp herunterladen für mac. Préselés közben kerülje a csavaró mozdulatot, mert a gombóc szétrepedhet. Az elkészített gombóc így egységes méretű, nagy távolságra is pontosan bejuttatható download iphone route. A gombóc átmérője 60 milliméter, súlya a nedvesítés mértékétől függően kb. 120 gramm. Nagy pontossággal elérhető etetési távolság csúzlival 90-, parittyával 160 méter wie kann ich von facebook bilder herunterladen. A gombóckészítő prés minőségi, ABS PLASTIC felhasználásával készült.

További információk

Márkák

Carp Expert

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Etetőanyag gombóc készítő (60mm)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .