CUKK Bombastic Method feeder etetőanyag (1kg)

990 Ft

A CUKK termékek fogósságára garancia, hogy amíg mindenki más csak sejti, addig a CUKK látja is – mégpedig nagyon közelről – hogy mi is történik a víz alatt. A BOMBASTIC kimagaslóan eredményes etetőanyag, ezért jelentős mennyiség gyártását tervezzük.

Leírás

Ez egy különleges ajánlat, mert a termék is egy különleges termék, az eredményességét tekintve mindenképpen. Teszteltük tavakban, folyókban, víztározóban és az eredmény mindig ugyanaz, a BOMBASTIC- FANTASTIC Hogy Önök is láthassák a BOMBASTIC és más etetőanyagok közötti óriási különbséget, készítettünk egy víz alatti összehasonlítást, melyet videóra vettünk. A halak döntöttek, a BOMBASTIC fölényesen nyert most is, ugyanúgy, mint az előző teszteknél. Köszönhetően a kísérleti tavunknak, a CUKK már csak olyan termékeket gyárt, melynek eredményességéről saját maga is meggyőződik, a víz alatti megfigyelő szobában.

 

 

A CUKK termékek fogósságára garancia, hogy amíg mindenki más csak sejti, addig a CUKK látja is – mégpedig nagyon közelről – hogy mi is történik a víz alatt.A BOMBASTIC kimagaslóan eredményes etetőanyag, ezért jelentős mennyiség gyártását tervezzük.

 

 

Összetevők: Édes kekszek, sós kekszek,nápolyi szeletek őrleménye,szárított csontkukac őrleménye,gabonák, olajos magvak és csírák.

Eltarthatóság: 5év.

Mennyiség netto: 1kg.

Emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A CUKK termékei nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek az emberre és a természetre károsak lennének.

További információk

Márkák

Cukk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CUKK Bombastic Method feeder etetőanyag (1kg)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .