Balzer Shirasu Spoon 0,5-4g 183cm ultra light pergető bot (11574183)

19,200 Ft

A Balzer és a Japán Shirasu cég teszthorgászai kifejlesztettek egy mindenki számára elérhető árú, mégis magas minőségű pergető botszériát a Shirasu Rods-t. Anyaga IM8-as karbon, gyűrűzete titánium sic, markolata pedig osztott Duplon borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Elfogyott

Leírás

A Balzer és a Japán Shirasu cég teszthorgászai kifejlesztettek egy mindenki számára elérhető árú, mégis magas minőségű pergető botszériát a Shirasu Rods-t. Anyaga IM8-as karbon, gyűrűzete titánium sic, markolata pedig osztott Duplon borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. Ha a botot kézbe vesszük, feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM8-as karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Monofil és fonott /Spider Wire/ zsinórral egyaránt horgászhatunk vele. A nyéltagon elhelyezett horog beakasztó fül nagy segítség a horgászatok során.

Hossz: 183 m
Dobósúly: 0,5-4 g
Anyag: IM 8 karbon
Gyűrűk: Titanium SIC
Markolat borítása: osztott duplon
Tagok száma: 2 db

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

0,5-4

Hossz (cm)

183

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Shirasu Spoon 0,5-4g 183cm ultra light pergető bot (11574183)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .