Akció!

Balzer Magna Magic TeleCarp 360cm 3lbs teleszkopós horghászbot

14,990 Ft

A Balzer Magna Magic Tele Carp pontyozó botot könnyűsúly, kis átmérőjű bottest (17 mm a markolat felett) és átlag feletti gerincesség jellemzi, melyeket kifejezetten a mai modern hajszálelőkés pontyhorgászat elvárásainak megfelelően alakítottak ki

Készleten

Leírás

A Balzer Magna Magic Tele Carp pontyozó botot könnyűsúly, kis átmérőjű bottest (17 mm a markolat felett) és átlag feletti gerincesség jellemzi, melyeket kifejezetten a mai modern hajszálelőkés pontyhorgászat elvárásainak megfelelően alakítottak ki. A bottest olyan erőtartalékokkal rendelkezik, mely egyaránt lehetővé teszi az nagy méretű távdobást és a kapitális méretű pontyok biztonságos és kíméletes fárasztását. A tökéletesen dolgozó bottest és az érzékenyen botspicc kivédi a halak hirtelen kirohanásait és rossz akadás esetén sem tépi ki a horgot a szájukból. Vékony, könnyű IM-7 karbon bottest, prémium minőségű SIC gyűrűk és  profi Balzer orsótartó teszik teljessé e botokat. A teleszkópos változatot az egyszerű szállítás és a szét-össze szerelés gyorsasága miatt választják elsősorban a horgászok. E botok olyan könnyűek és súlyelosztásuk annyira tökéletes, hogy akár kézben tartott úszós horgászathoz is használjuk őket. Minőség, kedvező áron.

Hossz (m) :3,6
Dobósúly (lbs) :3

Anyag :IM-7 karbon
Gyűrűk :SIC
Markolat borítása :parafa

Tagok száma (db) :7

Száll. hossz (cm) :101
Súly (g) :284

További információk

Márkák

Balzer

Hossz (cm)

360

Tagok száma (db)

7

Dobósúly (gramm)

3lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Magna Magic TeleCarp 360cm 3lbs teleszkopós horghászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .