Őszi horgászvizsga időpontok

Tájékoztatjuk a horgászvizsgát letenni szándékozókat, hogy a nyár során is szervezünk horgászvizsgát. A horgászvizsgára jelentkezés feltételei: Horgászvizsgára minden, a jelentkezés napján 10. életévet betöltött személy jelentkezhet. Amennyiben a vizsgázó személy a vizsgára jelentkezés napján még nem töltötte be a 14. életévet, abban az esetben a vizsga megkezdése előtt köteles bemutatni a vizsgabizottságnak a törvényes képviselője által – a horgászvizsgán történő részvételhez -adott hozzájáruló nyilatkozatot.

A horgászvizsgára történő érvényes jelentkezés további feltétele a horgászkártya regisztráció – www.mohosz.hu – elvégzése.

Horgászvizsgát csak a meghirdetett vizsganapokon lehet tenni.

Vizsga időpontok:

2019. szeptember 12. csütörtök 08:00 óra
2019.október 03. csütörtök 08:00 óra,

A vizsgák helyszíne: Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége Debrecen, Blaháné utca 4. szám Fsz 1. ajtó, 1 kaputelefon.

A horgászvizsgára való felkészülésben segítség lehet a Szövetség honlapján „hajdu-horgasz.hu” az első oldalon található horgászvizsga fül alatti segédanyagok és gyakorló vizsga teszt.

Sikeres felkészülést kívánunk!

Csengeri Imre

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .