0
Your Cart

Őszi horgászvizsga időpontok

Tájékoztatjuk a horgászvizsgát letenni szándékozókat, hogy a nyár során is szervezünk horgászvizsgát. A horgászvizsgára jelentkezés feltételei: Horgászvizsgára minden, a jelentkezés napján 10. életévet betöltött személy jelentkezhet. Amennyiben a vizsgázó személy a vizsgára jelentkezés napján még nem töltötte be a 14. életévet, abban az esetben a vizsga megkezdése előtt köteles bemutatni a vizsgabizottságnak a törvényes képviselője által – a horgászvizsgán történő részvételhez -adott hozzájáruló nyilatkozatot.

A horgászvizsgára történő érvényes jelentkezés további feltétele a horgászkártya regisztráció – www.mohosz.hu – elvégzése.

horgaszvizsga biz.

Horgászvizsgát csak a meghirdetett vizsganapokon lehet tenni.

Vizsga időpontok:

2019. szeptember 12. csütörtök 08:00 óra
2019.október 03. csütörtök 08:00 óra,

A vizsgák helyszíne: Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége Debrecen, Blaháné utca 4. szám Fsz 1. ajtó, 1 kaputelefon.

A horgászvizsgára való felkészülésben segítség lehet a Szövetség honlapján „hajdu-horgasz.hu” az első oldalon található horgászvizsga fül alatti segédanyagok és gyakorló vizsga teszt.

Sikeres felkészülést kívánunk!

Csengeri Imre

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére