Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!
Horgászkártya
Kapitális Horgász Egyesület
Decemberi nyitvatartás

Keszeget telepített a Megyei Szövetség

A Horgászok legnagyobb örömére idén először 2018. február 21.-én végrehajtotta 3.300 kg keszeg telepítését a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége.

A halkihelyezéssel gyakorlatilag valamennyi a Szövetség kezelésében lévő horgászvízbe keszeg félék kerültek 0,20 dkg átlagegyed súlyban Ez több mint 16.000 db keszeg, ami horgászszezon kezdetén már várja a horgászokat. Ez a mennyiség már az alhaszonbérleti szerződében meghatározott mértékben növelésre került az előző évi telepítési mennyiséghez képest.

A halakat az eddig megszokottak szerint a Szövetség a MOHOSZ Speciális jogállású tagjától, a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft-től vásárolta. A vásárolt haltételről víziállat-egészségőri igazolás és a betegségmentességről vizsgálati eredményközlő került kiállításra a szállítólevelek mellett.

Mint mindig, a hatóságot a halászati felügyelők képviselték, akik a mérlegeléstől a vízbehelyezésig jelen voltak a nem éppen ideálisnak mondott időjárási körülmények között.

Forrás: Hajdu-Horgasz

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00

Szállítás

Futárral: 1490 Ft

Pick Pack pont: 990 Ft

Ingyenes 20.000 Ft felett!!!