0
Your Cart

Meghívó – Kapitális Horgász Egyesület éves közgyűlése

Tisztelt Egyesületi Tagunk! Egyesületünk a Kapitális Horgász Egyesület (székhelye: 4031 Debrecen Kishegyesi út 146.) – képviseletében és nevében ezennel meghívom Önt az egyesület rendes éves közgyűlésére. A közgyűlés helyszíne: Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben (4031, Debrecen Margit tér 19.) Mozi terme. A közgyűlés időpontja: 2016. február 9. 17:00

Kapitális Horgász Egyesület

A közgyűlés napirendi pontjai:

1./ Az egyesület 2015. évi beszámolójának elfogadása

2./ A 2016. évi egyesületi költségvetés elfogadása

3./ Az egyesületi Alapszabály módosítása a megalakulás óta történt jogszabályváltozásra – az új Ptk. hatályba lépésére – is figyelemmel

4./ Felügyelő szerv tagjainak megválasztása

5./ Egyéb felmerülő kérdések

Kérem Tisztelt Sporttársunkat, hogy jelenlétével feltétlenül szíveskedjen megtisztelni egyesületünket, hiszen a közgyűlés akkor határozatképes, ha az ülésen az egyesület tagjainak legalább fele jelen van!

Tájékoztatom Tisztelt Sporttársunkat, hogy amennyiben az ülést határozatképtelenség miatt el kell halasztani, úgy az eredeti napirendben megjelölt kérdések vonatkozásában másodszorra összehívott (megismételt) közgyűlési ülést tartunk, mely a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes!

– A megismételt ülés helyszíne: Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben (4031, Debrecen Margit tér 19.)

– A megismételt ülés kezdő időpontja: 2016. február 9. 17:30

Debrecen, 2016. január 19.

Közgyűlési meghívó – Kapitális Horgász Egyesület

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére