0
Your Cart

Vigyük haza a szemetünket!

Bár társaságunk fő tevékenysége a halak védelme, a halgazdálkodás és a horgászjegyek forgalmazása, emellett számos más olyan feladatot is ellátunk, melyek fontos szerepet játszanak a Tisza-tavi horgászturizmus fejlődésében. Ide tartozik a hulladékgyűjtés is, amire munkatársainkkal kiemelt figyelmet fordítunk. Tavasztól őszig egy kollégánk a horgászhelyeken összegyűlt szemetet begyűjti, elszállítja és az új zsákokat kihelyezi. -Írja weboldalán a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft.Fontosnak tartjuk, hogy a halőrzési csoportot elsődleges feladatában támogassuk, munkájuk minden feltételét biztosítsuk. De most, amikor ebben a fagyos időszakban kevesebb feladat hárul rájuk, és a kimondottan szemétgyűjtéssel foglalkozó kollégánk még nem állt munkába, az ő segítségükkel tisztítjuk a vízpartokat.

Vigyük haza a szemetünket!

Vigyük haza a szemetünket!-2

Vigyük haza a szemetünket!-3

Vigyük haza a szemetünket!-4

A hulladékkezelő társasághoz leadott mennyiségek azt igazolják, hogy a begyűjtött szemét mennyisége évről-évre hasonló, csökkenő tendenciát nem mutat sajnos. A horgászhelyek tisztán tartására fordított összegből megannyi fejlesztést, extra halasítást is végezhetnénk. Ahhoz, hogy a jövőben még tisztább lehessen a Tisza-tó partja, és mindez kevesebb pénzt emésszen fel, jelentős szemléletbeli változás szükséges. Ennek érdekében minden vízpartra látogatót egy apró, de annál hatásosabb magatartásra buzdítunk, és kérünk: a horgászatunk során keletkezett hulladékkal ne a környezetünket, és a vízparti zsákokat terheljük, hanem egyszerűen vigyük magunkkal haza!

Vigyük haza a szemetünket!-6

Vigyük haza a szemetünket!-5Forrás: Sporthorgász.eu

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére