0
Your Cart

Látóképi-Fancsikai-Keleti főcsatornai telepítések

dsc 6253 atmeretezve

2011.05.09-én hétfőn és kedden végzi a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség haltelepítését a Látóképi, Fancsikai és Keleti főcsatornába. Ezeken a napokon összesen 50 mázsa hal kerül kihelyezésre. A Látóképi víztáróba 12 mázsa a Fancsikai tározókba 20 mázsa, míg a Keleti főcsatornába 18 mázsa átlagban 1,80 kg ponty került. Április végén 10000 db csukaivadékot is telepített a szövetség ezen vizekbe. Ezek a telepítések közel 4 millió forintjába kerültek a Szövetségnek, adta hírül honlapunknak Dr. Veres Ferenc. 

 

[nggallery id=113]

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

8 thoughts on “Látóképi-Fancsikai-Keleti főcsatornai telepítések

  1. Tehát 120 tonna halat akarnak telepíteni júniusig Látó, Fancsika , Keleti. Az már azért szép 40 tonna / tó . Csak erre utána vigyázni is kéne , nem az , hogy látóképen zolibátyánk havonta egyszer lemegy a nudihoz és kész. Román barátaink meg hétfőtől vasárnapig 3 an 10-12 bottal lopják le a vizet , mert bizony azt csinálják , csak nem értem miért nem tesz valaki valamit ellenük. Elismerem Látókép hatalmas tó ahhoz , hogy rendesen felügyeljék , de 1-2 lépést azért lehetne tenni annak érdekében , hogy az ilyen lopásokat megelőzzük és halállománya elfogadható szinten maradjon.

  2. Szép is a telepítés , de kár , hogy a halra éhes horgásztársaink már felcsalizott szerelékkel várják a hal vízbe érkezését . Így 1 hét múlva már a múlté lesz az egész , mivel a kifogható limit ilyenkor nem számít amíg megy űlnek a vízen utánna meg szidják !!!

  3. Sziasztok !
    Van néhány Újvárosi munkatársam, a Keletin történt telepítés után telefonon hívogatják egymást a telepítés hírével ! És azonnal megindul a rablás!!! És nem izgatja egyiket sem a ponty tilalom, mert ők csak "amuroznak" !!! De ha "véletlenül" pontyot fog simán elteszi, mert ő nem a semmiért fizet évi 32 ezret meder használattal együtt. Ja az egyik TÁRSADALMI HALŐR volt! Szerencsére már nem az . Kecskére káposztát !

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére