0
Your Cart

Sonik XTractor Recon Carp 8ft bojlis bot

Az XTractor Recon széria megalkotásakor a cél a maximális teljesítmény mellett, a szállítási méret minimalizálása volt. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen lett, elkészítve a legkompaktabb pontyozó botokat.

A Recon széria a kettős visszahúzható technológiát kombinálta a teljesen új Vari-Taper? csatlakozószerkezettel, ami garantáltan azt az érzetet fogja kelteni, mint az egyszerű 2 részes bojlis botok. – Csúcsteljesítmény, tökéletes kényelemmel ötvözve, kompromisszumok nélkül.

A 8FT (240 cm) Recon változatok összecsukott állapotban, mindössze 30 hüvelyk (76 cm) méretűek, ezzel a szállítási lehetőséggel, a valaha gyártott legsokoldalúbb pontyozóbotok, a Sonik kínálatában.

Vékony, japán stílusú nyéllel és 40 mm-es keverőgyűrűvel rendelkeznek, amelyek dobás és fárasztás során remek munkát fognak végezni. Az eredeti XTractor szériához viszonyítva, a Recon botok is progresszív akcióval rendelkeznek, amely tökéletessé teszi őket a pontyhorgászat minden formájához.

A leírt alacsony szállítási méret következtében, a technikai megoldások miatt, teljesítményében nem veszített a széria, érdemes kézbevenni és összehasonlítani a többi szériával.

Ez a változat 3 tesztgörbében kapható:

– 2.5lb – Tökéletes modell kisebb vízterületekre, ahol nincs szükség nehezebb taktikákra, nagyobb dobásokra. Tökéletes, akár behúzós pecára is.
– 3.0lb – A mindenes. Tökéletes univerzális pálca, PVA-s megoldásokkal kombinálva, rövidtávú dobós pálcának is megfelel.
– 3.5lb – A 8ft-s méretsor legerősebb tagja. Nagy erőtartalékokkal rendelkezik, ami tökéletes a legnagyobb pontyok kirohanásaihoz is. Igazi nagyhalas pálca.

Specifikációk:

– Karcsú, matt fekete karbon blank, progresszív akcióval
– Szuper könnyű M-szériás DL fekete gyűrűk
– VARI-TAPER ? csatlakozószerkezet
– 40mm-es vezető
– 17mm-es fekete DPS orsótartó
– Sonik karbon klipsz
– Vékony, japán stílusú nyél
– Fekete eloxált, lézer gravírozott S logó a talpon
– 76 cm-es szállítási hossz

SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8 3.50LB

29,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×