0
Your Cart

Sonik XTractor Recon 12ft bojlis bot

Az XTractor Recon széria megalkotásakor a cél a maximális teljesítmény mellett, a szállítási méret minimalizálása volt. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen lett, elkészítve a legkompaktabb pontyozó botokat.

A Recon széria a kettős visszahúzható technológiát kombinálta a teljesen új Vari-Taper? csatlakozószerkezettel, ami garantáltan azt az érzetet fogja kelteni, mint az egyszerű 2 részes bojlis botok. – Csúcsteljesítmény, tökéletes kényelemmel ötvözve, kompromisszumok nélkül.

A 12FT (360 cm) Recon változatok összecsukott állapotban, mindössze 50 hüvelyk (127 cm) méretűek, ezzel a szállítási lehetőséggel, a valaha gyártott legsokoldalúbb pontyozóbotok, a Sonik kínálatában.

Vékony, japán stílusú nyéllel és 50 mm-es keverőgyűrűvel rendelkeznek, amelyek dobás és fárasztás során remek munkát fognak végezni. Az eredeti XTractor szériához viszonyítva, a Recon botok is progresszív akcióval rendelkeznek, amely tökéletessé teszi őket a pontyhorgászat minden formájához.

Ha egy 12ft bot teljesítményére van szükség a meghorgászott távolságok miatt, de a 360-as pálcák szállítása problémát okoz, akkor az XTractor Recon botok kiváló megoldást fognak nyújtani. Összecsukott állapotban mindössze 127 cm-esek, 50 mm-es keverőgyűrűvel vannak szerelve. 3 erősségben elérhető a széria, ami a dobós horgászat minden szükséglettét le tudja fedni.

Specifikációk:

– Karcsú, matt fekete karbon blank, progresszív akcióval
– Szuper könnyű M-szériás DL fekete gyűrűk
– VARI-TAPER ? csatlakozószerkezet
– 50mm-es vezető
– 17mm-es fekete DPS orsótartó (a 3.5 librás változat 20mm-es)
– Sonik karbon klipsz
– Vékony, japán stílusú nyél
– Fekete eloxált, lézer gravírozott S logó a talpon
– 127 cm-es szállítási hossz

SONIK XTRACTOR RECON 12 3.50LB

38,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×