0
Your Cart

RidgeMonkey Hunter 750 etetőhajó

A Hunter 750 könnyű, mindössze 2,5 kg-os, két lítium-polimer akkumulátort tartalmaz és kompakt kialakítása ideálissá teszi minden horgász számára. A Hunter 750 kis mérete és alacsony súlya azt jelenti, hogy nemcsak könnyű szállítani, de ugyanolyan egyszerűen használatba is vehető.

A beépített csali bejuttató rendszer okos kialakításának köszönhetően már nem kell a pontatlan horgászat miatt aggódni, plusz képes akár 1 kg csali befogadására. A szuper csendes ikermotorok beépített növényvédelemmel rendelkeznek, míg a letisztult kialakítás biztosítja, hogy könnyedén átvágja a vizet, az elülső és hátsó beépített lámpák pedig könnyű megközelítést, közlekedést és éjszakai visszajutást garantálnak.

A beépített, jól látható akkumulátor-fogyasztásmérőnek köszönhetően mindig biztos lehet abban, hogy mennyi energiája van még hátra. Két lítium-polimer akkumulátort alapkivitelben szállítanak, és elsőként a szektorban , az egyedi RidgeMonkey akkumulátorokat USB-C-n keresztül töltheti fel, átlagos töltési ideje akkumulátoronként a lemerülttől a teljesen feltöltöttig 2,5 óra.

Az USB-C-n keresztüli töltés azt jelenti, hogy a Vault tápegységeinkkel feltöltheti a telepeket bárhol, akár a vízparton is.

Az egykezes IP55 víz- és porálló távirányító azt jelenti, hogy többé nem kell aggódnia az irányító kint hagyása miatt, a szélsőségesebb éjszakákon, és nem kell aggódnia a páralecsapódás miatt sem. A távvezérlő ergonomikus kialakítású, gumírozott markolatával, könnyen kezelhető hüvelykujjával és mindössze 3 gombbal rendelkezik, ami rendkívül egyszerűvé teszi a használatát. A távirányítót USB-C-n keresztül lehet tölteni, LED-es fogyasztásmérővel rendelkezik, és 200 m-es hatótávolságig tesztelték, melyre antenna nélkül is képes. Tartozék hordtáskával rendelkezik.

A hajó jellemzői:
– Kompakt aerodinamikai kialakítás
– Könnyű súly
– Felülről tölthető csali és horog tároló egység
– Rendkívül csendes ikermotorok
– Beépített propeller nöbényvédők
– Első és hátsó lámpák
– Akkumulátor teljesítménymérő
– Két 5000mAh 30W-os lítium-polimer akkumulátorral szállítva
– 30 W-os USB C végű tápkábellel és EU kiegészítő adapterrel szállítva.

Vezérlő funkciók:
– Antenna nélküli
– IP55 víz- és porálló
– Ergonomikus kialakítás
– Gumírozott markolat
– Könnyen kezelhető hüvelykujjal
– Tesztelt hatótávolság 200 m-ig
– Belső akkumulátor LED teljesítménymérő
– USB-C-vel újratölthető

Műszaki specifikációk:
– Csali kapacitás: 1kg
– Futási idő: Legfeljebb 4 óra
– Hatótávolság: 200 m
– Méretek: 410 (hossz) x 265 (szél) x 155 (mély)

Tartalék akkumulátor

Tartalék töltő

Hunter 750 hátizsák

LRM469 000
RIDGEMONKEY HUNTER 750 ETETŐHAJÓ

279,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×