0
Your Cart

A régi Expirience sorozat hamvaiból született Levia sorozat azért érkezik, hogy örömet és felejthetetlen érzelmeket adjon minden horgásznak, aki közeledik a feederhorgászathoz, különösen a magán vizeken.

Páratlan ár-érték arány és kiváló teljesítmény ? ezek azok a titkok, amelyek egyedivé teszik a Levia sorozatot. A sorozat négy botból áll, mindegyiket egy adott horgásztechnikára tervezték és célozták meg. A Levia 9ft 40gr a sorozat legkisebbje, a part alatti horgászatra, vagy a part közvetlen közelében való horgászatra tervezték, ahol gyakran lehet igazi SZÖRNYET fogni.

A Levia 10ft 50gr tökéletes bot a parttól 20-30m távolságban Method vagy pellet feederrel horgászók számára, nagyon parabolikus hatása lehetővé teszi, hogy rendkívül könnyen észleljük a kapásokat, és teljes nyugalomban harcoljunk a halakkal.

A Levia 11ft 60gr ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 10ft, de lehetővé teszi, hogy 35 és 45 méter közötti távolságban is könnyedén horgászjunk. Minden Levia sorozatú bot 4 cserélhető spiccel kapható.

MAVER LEVIA FEEDER 11’FT 2SEC. 60G

48,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére