0
Your Cart

Az orsót úgy tervezték, hogy tökéletesen fusson le rajta a zsinór, mind a nejlonból, mind a PE-ből, a 45 mm-es dobnak és az új „Cross System” rendszernek köszönhetően sikerült csökkenteni a zsinór súrlódását az első gyűrűhöz képest, így tökéletes kilépési folyékonyságot kaptunk ezáltal.

A bevontatási szakaszban a tekercsek tökéletesen elrendeződnek, csökkentve a „gubancok” és ezáltal a törések kockázatát az indítás következő szakaszában.

Az új „No Stress” rendszerrel ellátott zsinórvezető görgő csökkenti a zsinór csavarodását a helyreállítási szakaszban, mind akkor, amikor halak nélkül gyorsan visszatekerünk, mind pedig akkor, amikor a zsinór súrlódásának növelésével harcolunk nagy zsákmány ellen.

Ideális mind felszínre dobáshoz a mellékelt match dobnak köszönhetően, mind pontyhorgászathoz az opcionális mély dobbal felszerelve.

A túlméretezett, 18 kg-os tárcsákkal ellátott húzás lehetővé teszi a tökéletes szögben végzett dobásokat maximális erővel anélkül, hogy fennállna az orsó elcsúszásának veszélye, különösen PE zsinórokkal és nehéz súlyok használatakor.  

MAVER CASTER REEL 10000

54,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére