0
Your Cart

A Pellet Carp a 2260B erősített változata. Ez egy olyan alap horogtípus, amely szinte egyetlen feederhorgász ládájából sem hiányozhat! A régi széria népszerűségének egyik fő oka, hogy kis mérete ellenére is rendkívül acélos, remek hegytartó képességű és nagyon masszív.

A Pellet Carp névre keresztelt, továbbfejlesztett változat legfőbb különbsége, hogy füles. Miért cseréltük le a lapkát egy fülre? Mert így sokkal könnyebben köthető a csomómentes kötéssel. Ugyanis az utóbbi időkben nagyon sokan használják nagy előszeretettel a fűzött, hajszálelőkén felkínált csalikhoz is. Mert könnyű, nagyon jól akadó horog, az egyik legjobb a finom pontyhorgászathoz a fűzött csalik felkínálása során. Lapkás kivitelben azonban nehéz úgy megkötni, hogy hajszálelőke mérete is tökéletes legyen. Ez mostantól már lehet probléma a füles változatnak köszönhetően.

Kis mérete ellenére rendkívül erős, remek hegytartó képességű és nagyon masszív. Akadós, köves terepeken is megbízhatunk ebben a horogban, hiszen az új A1 acél szinte mindent kibír.

Mérettartománya: 6, 8, 10, 12

Javasolt csalik: két-három szem kukorica (mérettől függően), csonti csokor, giliszta, hajszálelőkén felkínált lebegő pellet

Kiszemelt halak: ponty, amur, márna

Méret

6, 8, 10, 12

Márkák

Gamakatsu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gamakatsu – A1 Team Feeder Pellet Carp horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gamakatsu A1 Team Feeder Pellet Carp horgok
Gamakatsu – A1 Team Feeder Pellet Carp horgok

1,190 Ft

Clear
-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére