Top-Baits

A termékeink teszt horgászok több éves tapasztalatai és tesztelése után születtek meg. Termékeink saját receptúra alapján készülnek! Különböző adagolási arányok mellett hozzuk létre termékeinket. Alapanyagainkat külföldi gyártóktól szerezzük be, ügyelve a minőségre! Többféle növényi és állati eredetű összetevők, természetes kivonatok, por és folyékony extractok, természetes fűszerek, aminosavak, étvágygerjesztők is segítik a kellő hatás elérését. Bojliaink magas tápérték és beltartalom jellemzi, mivel mindig frissen készülnek! Többféle növényi és állati eredetű összetevők, természetes kivonatok, folyékony adalékok, aminosavak segítik a megfelelő hatás elérését.
Oldódó változat: oldódási ideje kb. 2-6 óra, ez függ az adott víz hőmérsékletétől és a halállománytól is! Kiválóan alkalmas rövid pár órás, vagy akár 1-2 napos horgászatokra.
Hard változat: Párolással készül, keményebb állagú, hosszabb oldódási idővel rendelkezik, kb. 10-30 óra, ez függ az adott víz hőmérsékletétől és a halállománytól is!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.