Heatbox 2000 sátorfűtés (zöld)

67,990 Ft

Ezzel a mini gázfűtéssel a legjobban felkészülhet a hideg évszakra. Pontos hőmérséklet szabályozóval garantált a kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet. HeatboxButan/Propan gázpalackkal üzemeltethető, amely bármely szakboltban megtalálható. Maximális teljesítménynél a sátorfűtés egy 5 kg palack esetén 30 óráig tud fűteni. A Heatbox 2000 érdekessége a beépített oxigénhiány érzékelő, ez garantálja, hogy egy bizonyos oxigénszint alatt a fűtött területen azonnal kikapcsol a készülék, ezzel megakadályozva egy esetleges szénmonoxid mérgezést. Egy tökéletes sátorfűtő, nem csak horgászoknak.

Leírás

Ezzel a mini gázfűtéssel a legjobban felkészülhet a hideg évszakra. Pontos hőmérséklet szabályozóval garantált a kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet.
HeatboxButan/Propan gázpalackkal üzemeltethető, amely bármely szakboltban megtalálható. Maximális teljesítménynél a sátorfűtés egy 5 kg palack esetén 30 óráig tud fűteni. A Heatbox 2000 érdekessége a beépített oxigénhiány érzékelő, ez garantálja, hogy egy bizonyos oxigénszint alatt a fűtött területen azonnal kikapcsol a készülék, ezzel megakadályozva egy esetleges szénmonoxid mérgezést. Egy tökéletes sátorfűtő, nem csak horgászoknak-

 

 

Made in Germany!

Anyaga: acéllemez
Beépített 800 mm cső gyorscsatlakozóval
Piezzo gyújtó, gyújtásbiztosító, oxigénhiány érzékelő
Beépített fogantyú, állítható lábak
Termosztat: 2 és 25 fok között állítható
Teljesítmény: 2 kW
Fogyasztás: 148g/h
CO-tartalom: 45qqm
Méretek: 280x190x300 mm
Súly: 2,7 kg
Opcionálisan rendelhető hordozótáska

Figyelem! A készülékhez nyomásszabályzó használata szükséges!

További információk

Márkák

Heatbox

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Heatbox 2000 sátorfűtés (zöld)” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.