Delphin Yurta horgászsátor

114,990 Ft

A Delphin YURTA sátor minden horgásznak hatalmas teret és menedéket nyújt a hosszú expedíciók során. 310 cm szélessége, 390 cm hossza és 180 cm magassága a nagyméretű sátrak királyává emeli. A belsejében 3 kisebb ágy helyezhető el “U” alakban vagy 3 nagyobb párhuzamosan egymás mellett. Alapját masszív csőszerkezet alkotja három fő bordaívvel.

Cikkszám: 436007070 Kategóriák: ,

Leírás

A Delphin YURTA sátor minden horgásznak hatalmas teret és menedéket nyújt a hosszú expedíciók során. 310 cm szélessége, 390 cm hossza és 180 cm magassága a nagyméretű sátrak királyává emeli. A belsejében 3 kisebb ágy helyezhető el “U” alakban vagy 3 nagyobb párhuzamosan egymás mellett. Alapját masszív csőszerkezet alkotja három fő bordaívvel. Az ívek kölcsönösen a sátor tetején egy vonalban merevítettek. Az elülső két borda oldalsó távtartókkal is rendelkezik. Az elülső részen emellett árnyékoló ív is található. A bejárat feletti árnyékoló 70 cm hosszú!

 

Az árnyékolón 2 db bottartó helyezkedik el. Az árnyékolónak köszönhetően nem ázik be a sátor előtt felejtett lábbeli. Erős vihar esetén megakadályozza, hogy az esőcseppek az ajtó moszkítójára kerüljenek. Természetesnek számít az áttetsző ablakkal vagy textíliával történő lefedés. Az elülső részen az ajtó mellett két ablak is található, mindkettő moszkító hálóval védett áttetsző fólia ablakok vagy textília fedés lehetőségével. A fólia ablakok a csomagolás részét képezik, így nem kell semmit külön vásárolnia. A sátor gyors szellőztetéséről sem feledkeztünk meg. Erre a hátsó dupla ablak szolgál, amely moszkító hálóval vagy textíliával fedhető.

 

A sátor kedvezőtlen körülmények között is rendkívül stabil. Mindez a 13 rögzítő elem rendszerének köszönhető. A csomagolás természetesen szilárd és erős csapokat is tartalmaz. A padló ellenálló, rögzítése tépőzár segítségével történik. A sátor könnyebb felállításához a padló megjelelölt bejárattal rendelkezik. Belül a sátor mennyezetén 3 db horog található, melyek például lámpa felfüggesztésére használhatók. A sátor varratai aláragasztottak és vízállók. A sátorhoz burkolat is kapható. Elhelyezésével a napellenző alatt további kb. 40 cm zárt térhez jut hozzá. A burkolat emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait. A Delphin YURTA sátor a legigényesebb horgászok szükségleteihez is maximálisan alkalmazkodik!

 

Műszaki paraméterek:

Méret (sz x mé x ma): 305 x 385 x 175 cm
Napellenző: 70 cm
Vízoszlop: 5000 mm
Száll. méret: 125 x 30 x 30 cm
Bivak tömege: 13,5 kg
Burkolat tömege: 3,5 kg

További információk

Márkák

Delphin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Yurta horgászsátor” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..