Fox Sky pod bottartó állvány

A Sky Pod rövid idő alatt máris legendás hírnevet vívott ki magának a bottartó állványok közt. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék magukat megóvni, a “10.padom után végül csak megvettem a Sky Pod-ot” helyzettől. Mikre számíthat ugyanis a horgász egy rodpod használata során – a teljesség igénye nélkül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Sky Pod rövid idő alatt máris legendás hírnevet vívott ki magának a bottartó állványok közt. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék magukat megóvni, a “10.padom után végül csak megvettem a Sky Pod-ot” helyzettől. Mikre számíthat ugyanis a horgász egy rodpod használata során – a teljesség igénye nélkül. Nincs olyan körülmény, helyzet a vízparton, melynek során ne állíthatnánk fel gond nélkül. A lábai és a keresztrúdjai is állíthatók, s ennek köszönhetően a függőlegestől egészen a vízszintes helyzetig beállíthatjuk a Sky Podot, és így sem veszít a stabilitásából.

 

 

Több ilyen helyzet lehet a vízparton, még olyanok is amikre vásárláskor nem is gondolnánk. A töklevélben történő horgászatok során is nagy segítséget nyújthat, a felemelt botspiccek alatt könnyedén közlekedhetünk a csónakkal. A meredek part, szeles idő miatt fontos lehet az ellenkezője is, a botok erőteljesen előre döntése. A hátsó Buzz Bar bárhová helyezhető/eltolható a vázon. Az elektromos kapásjelzőket és a swingereket a Sky Podon hihetetlenül könnyedén elhelyezhetjük, nem kell a Buzz Bar és a kapásjelző közé 2-3 darab gumikarikát helyezni a megfelelő irányba történő beállítás érdekében.

 

 

A Buzz Bar alján található csavarok segítségével pillanatok alatt rögzíteni lehet az elektromos kapásjelzőket. Bőven van alkatrész utánpótlás és a mai változó termékpalettájú világban ez is nagyon fontos szempont. A kiváló min?ségű hordtáskában (ami hozzá jár) sérülés nélkül szállítható a Sky Pod.

 

 

Súlya a táskával együtt : 5,65 kg

 

 

RENDELÉSRE (Maximum 2 hét)

További információk

Típus

3 botos, 4 botos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Sky pod bottartó állvány” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .