Delphin Static három lábú rod pod

23,990 Ft

A Delphin STATIC a rendkívül közkedvelt állványok  tripodok családjába tartozik. Kellemes árkategóriájú, tartós, stabil és variálható állvány. Az impregnált szállítótok is a csomagolás részét képezi.

Készleten

Cikkszám: 870000320 Kategóriák: ,

Leírás

A Delphin STATIC a rendkívül közkedvelt állványok  tripodok családjába tartozik. Kellemes árkategóriájú, tartós, stabil és variálható állvány. Az impregnált szállítótok is a csomagolás részét képezi.

Az egész állvány három lábon áll, melyek könnyű, mégis robusztus, 22 mm kerek profilból készülnek. A profilok bevonata porszórt bevonatú, ami nagyszerű védelmet nyújt a korrózió, kopás és az agresszív környezeti feltételek ellen. Az összes (külső és belső) menet sárgarézből készül, ami jelentős mértékben hozzájárul az állvány általános tartósságához.

A STATIC szokásos  kerek profil alapú  állványokkal szembeni vitathatatlan előnye, hogy a Delphin STATIC karjainak kihúzható profiljain hornyok vannak kialakítva úgy, hogy megakadályozzák az állvány nem kívánt “átfordulását”, ha egy felét terheli csak meg. A maximális stabilitás érdekében a központi csukló súlyok felfüggesztésére alkalmas kampóval van felszerelve, amelyek például erős szél esetén növelik az állvány stabilitását.
A Delphin STATIC lehetővé teszi a ráhelyezett botok magasságának és dőlésszögének beállítását. Erre a célra szolgál az alap három teleszkópos lába és a dőlésszög beállítását lehetővé tévő központi csukló. Az egyenletes magasság (a botok a földhöz képest egyenletesen helyezkednek el) így 65-90 cm tartományban állítható be, a dőlésszög beállítása esetén azonban a botokat akár 120 cm magasságba is fel tudjuk helyezni.

 

Műszaki paraméterek:
Botok száma: max. 3
Lábmagasság: 40?65 cm
A felső rész hosszának beállítása: 75?130 cm
Elülső tartó szélessége: 43 cm
Hátsó tartó szélessége: 38 cm
Tömeg: 2,5 kg
Szállítási méret: 85 x 35 x 15 cm

További információk

Márkák

Delphin

Black Friday

Rod podok, bottartók

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Static három lábú rod pod” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.