Shimano Biomaster XT-B nyeletőfékes orsó

49,300 Ft

Az új Biomaster XT-B az egyedülálló II. generációs Shimano nyeletőfékes dobbal készül, amellyel könnyedén kapcsolhatunk át a nyeletőfékes üzemmódból a korábbi fékbeállításhoz – ezt a pontyos és nagyhalas horgászok értékelik. A 8000 méret egy középméretű, univerzális orsó, amelynek hidegen kovácsolt dobjára igen sok zsinór fér (320 m 0.40-es), így távhorgászatra is alkalmas, elsősorban a csali bevontatásához.

Elfogyott

Leírás

Az új Biomaster XT-B az egyedülálló II. generációs Shimano nyeletőfékes dobbal készül, amellyel könnyedén kapcsolhatunk át a nyeletőfékes üzemmódból a korábbi fékbeállításhoz – ezt a pontyos és nagyhalas horgászok értékelik herunterladen. A 8000 méret egy középméretű, univerzális orsó, amelynek hidegen kovácsolt dobjára igen sok zsinór fér (320 m 0.40-es), így távhorgászatra is alkalmas, elsősorban a csali bevontatásához download telekom browser 7 for free. 3, bevonatos rozsdamentes acél csapágy és egy görgőcsapágy, illetve a kenést megkönnyítő karbantartó nyílás gondoskodik a megbízható működésről nagy halak fárasztásánál vagy a szerelék gyors kitekerésekor Download zip. Az Aero Wrap II rendszerrel, kétsebességes dobemeléssel és AR-C dobbal szerelt kiváló távdobó orsó elsőrangú partner a közepesen erős pontyozóbotokhoz android cannot download images. Az új modellen automata felkapókarzárás van a korábbi manuális helyett.

 

-AR-C zsinór csévélést irányító rendszer

-Vízálló fékrendszer

-Aerowrap II rendszer

-Hidegen sajtolt alumínium dob

-1db XT-7 grafit tartalék dob

-Áttétel 4,6.1

-Zsinórkapacitás 0,40mm/320m

-Csapágy 3db

-Tömeg 720g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Biomaster XT-B nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .