Shimano Aero Technium XS-C távdobó orsó

168,000 Ft

A Shimano Ultegra XSC orsó egy rendkívül precíz műszer. A forgácsolt alumínium dob, az XT-7 grafit orsóház és a kétsebességű dobemelés a főbb jellemzői. Pontos működés és megbízhatóság jellemzi ezt az óriási méretű távdobó orsót. A Shimano Ultegra 10000 XSB tulajdonságai felturbózva lett kialalkítva az idei XSC modell.

Leírás

A Shimano Ultegra XSC orsó egy rendkívül precíz műszer. A forgácsolt alumínium dob, az XT-7 grafit orsóház és a kétsebességű dobemelés a főbb jellemzői. Pontos működés és megbízhatóság jellemzi ezt az óriási méretű távdobó orsót. A Shimano Ultegra 10000 XSB tulajdonságai felturbózva lett kialalkítva az idei XSC modell. Egy egyedi orsócsalád az Ultegra típuson belül az XS-C, az 5500-as kompakt modell, és a két kimondottan BIG PIT modell, vagy szörf orsó a 10000-es és a 14000-es modell.

 

Tökéletes példája a jó áron kiváló terméket kategóriának, és ne felejtsük el, hogy INSTANT DRAG fékrendszeres orsóról van szó, hidegen préselt alu dob, az 5500-as : 105 cm, még a 10000-es, és a 14000-es modell: 103 cm behúzással dolgozik, AR-C spool , Aero Wrap II, Super Stopper II, Dyna-Balane, Indtant Drag, Biogrip. az Instant Drag fékrendszer egy olyan finom állítási lehetőség a fékerőszabályozásnál, hogy a tökéletesen lehet még fárasztás közben is kontrol alatt tartani a féket, hogy ha szükség van rá, akkor akár a zsinór teherbíró képességének felső határáig tudjuk terhelni a halat.

 

Az 5500-as akár feeder horászathoz is kiváló lehet, míg a nagyobb méretek kimondottan nagy távolságra, és nagy pontyokra lettek tervezve.

 

– 2 db SSS/ 2 db S A-RB+ 1 db RB csapágy

– XT-7 orsóház

– Egyszeresen forgácsolt alumínium hajtókar

– Kupak felkapókar

– Öntött alumínium dob

– Hidegen sajtolt alumínium fogaskerekek

– Két sebességű dobemelés

– Aero Wrap II

– Olajzónyílás

– AR-C dob

– Vízálló fék

– Fékerő: 20 kg

– Hipermeghajtás

– Visszaforgás gátló

– Kiegyensúlyozott forgórészek

– Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

– Úszó tengely

– Biogrip

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Aero Technium XS-C távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..