Shimano Aero Technium Mgs XS-B távdobó orsó

245,900 Ft

Már látványnak is lélegzetelállító, ha pedig kézbe vesszük… szavakkal lenem írható ennek a magnézium testtel és rotorral készülő, – hihetetlen, de – mindössze 495 gramm súlyú orsónak a finomsága. A lassú dobemelés és az Aero Wrap II rendszer adja a tökéletes zsinórprofilt. 4.3:1 áttételével 102 cm zsinórt csévél fel a biomechanikus, mindkét oldalra szerelhető hajtókar egy fordulatára, amelyen fafogantyú biztosítja a kényelmet.

Elfogyott

Leírás

A két hatalmas kapacitású hidegen sajtolt alumínium dobbal rendelkező Technium XS-B a gyorsreagálású fékrendszerrel ellátott orsók családját a teljesítmény olyan magasságába repítette, ahogy azt a csúcskategóriájú Magnesium verziótól már megszokhattuk jw library app download. A 10000 XS-B-re 400 méter 0,35-ös zsinórt tekerhetünk.

 

Jellemzői a következők: vízálló fékrendszer, egy darabból készített felkapókar, Floating Shaft II rendszer, Super Stopper II rendszer, lassú dobemelés és külső olajozási pont gute spiele für pc kostenlosen. A hét darab porvédett rozsdamentes A-RB csapágyak mellett további görgős csapágyakkal is rendelkezik, hogy meghódítsa a vizek nagy halait.

 

Elsőfékes nyeletődobos csúcskategóriájú pontyozó orsó, minden létező Shimano fejlesztéssel rendelkezik, méretéhez képest az 440 g-os súlya elismerésre méltó, nagy dobásokhoz, és eredményes horgászatokhoz egy ilyen orsóra lehet szükségünk solitaire for free. AR-C Spool dob, Aero Wrap II, Super Stopper II, Dyna-Balance, Power Roller, Biogrip, hidegen sajtolt alu dob, magnézium ház, Baitrunner Spool II

 

Egy extrém könnyű távdobó orsót kapunk az Aero MGS XS-B típus esetében, X-Ship rendszer, zárt csapágyak, magnézium ház, egy darabból készült alu hajtókar, hidegen sajtolt alu dob, Aero Wrap II, AR-C Spool, Super Stopper II, Dyna-Balance, Power Roller, Floating Shaft II, Biogrip, Instant Drag szuper fékrendszer, ezekkel a kombinációkkal egy remek orsót kaphatunk cad software for free in full version.

 

Már látványnak is lélegzetelállító, ha pedig kézbe vesszük… szavakkal lenem írható ennek a magnézium testtel és rotorral készülő, – hihetetlen, de – mindössze 495 gramm súlyú orsónak a finomsága download logos for free. A lassú dobemelés és az Aero Wrap II rendszer adja a tökéletes zsinórprofilt. 4.3:1 áttételével 102 cm zsinórt csévél fel a biomechanikus, mindkét oldalra szerelhető hajtókar egy fordulatára, amelyen fafogantyú biztosítja a kényelmet herunterladen. A világ végéről is gyorsan tekerhetjük vissza a szereléket, hallal vagy anélkül. Az \’SR \’ egy részből álló felkapókarral nem fordulhat elő a zsinór beszorulása a görgő alá, a hidegen kovácsolt mechanika pedig soha nem hagyja cserben anton plus herunterladen. A soklemezes gyorsfék lehetővé teszi, hogy szabadonfutóról keményre állított fékre váltsunk mindössze fél fordulattal. 8, bevonatos A-RB csapágy és egy görgőcsapágy – 12 golyóscsapágynyi együttes teljesítménnyel – adja az orsó hihetetlen finom mechanikáját amazon ebook ohne kindle herunterladen.

 

Méret: 10000

Csapágy + Görgő: 9+1

Zsinórkapacitás: 0.40mm/300m

Áttétel: 4.3:1

Orsó teljes tömege: 440 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Aero Technium Mgs XS-B távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .