ET – Long Cast távdobó orsó

Nyújtott, kúpos távdobó dobja minimális ellenállást fejt ki a zsinórra, így az eddig meghorgászhatatlan célok is elérhetővé válnak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Nyújtott, kúpos távdobó dobja minimális ellenállást fejt ki a zsinórra, így az eddig meghorgászhatatlan célok is elérhetővé válnak. Jó bottal könnyedén túldobható a 130 méter confrontatiematrix excel downloaden. Kiegyensúlyozott rotorja, precíz belső szerkezete és a 13+1 nemesacél csapágy a megbízható, zökkenőmentes működés garanciája. Az óriáslamellás, többpontos, letapadás mentes első mikro fékkel és a teljesen fémből készült hajtókarral, a legvadabb halak kirohanásai is könnyedén kezelhetők herunterladen.

 

 

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet vote for siri. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga darf man musik aus youtubeen.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra gta 5 download android for free. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli windows server 2019 standard herunterladen.
Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

További információk

Méret

6000, 8000, 11000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Long Cast távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .