ET – Monaco NG elsőfékes orsó

Gondosan megtervezett, 3+1 csapággyal szerelt, klasszikus belső szerkezettel rendelkező orsó.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Gondosan megtervezett, 3+1 csapággyal szerelt, klasszikus belső szerkezettel rendelkező orsó. Kisebb méretei bolognai horgászatra, keszegezésre, közepes és nagy változatai nádi pontyozásra, hagyományos fenekezésre és pergetésre is alkalmasak games zum herunterladen. A zökkenőmentesen és megbízhatóan működő meghajtás garantálja a hatékony horgászatot. A letapadás mentes, lamellás első fékrendszere biztosítja a hatékony és profi fárasztást download thermomix app.

 

 

Az orsó házak gyártása során nagy hagyománnyal rendelkező, gyakran használt grafitházzal szerelt orsó kostenlose spiele zum herunterladen für tablet. Anyagából adódóan strapabíró felépítmény és a kényelmes használatot segítő könnyű súly jellemzi.
Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon Download greenscreen backgrounds for free. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet download apple emoji. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében druckertreiber herunterladen kostenlos.

További információk

Méret

20, 30

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Monaco NG elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .