Energo Team Extreme Spin elsőfékes pergető orsó

5+1 csapággyal és 5.2:1-es áttétellel készült pergető orsó. Precíz illesztésének, könnyített fémdobjának, nagyméretű zsinórvezető görgőjének és letapadás mentes első fékrendszerének köszönhetően maximálisan kielégíti a pergető horgászat során fellépő magas igényeket.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

5+1 csapággyal és 5.2:1-es áttétellel készült pergető orsó. Precíz illesztésének, könnyített fémdobjának, nagyméretű zsinórvezető görgőjének és letapadás mentes első fékrendszerének köszönhetően maximálisan kielégíti a pergető horgászat során fellépő magas igényeket. Ahogy a neve is sugallja, ez az orsó az extrém helyzetekben is megállja a helyét.

 

 

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
A match orsókhoz hasonló sekély fém dob került az orsóra, mely gazdaságos zsinórhasználatot biztosít. Enyhén kúpos kialakításánál fogva a zsinór dobáskor könnyebben szalad le róla, mint a hagyományos dobprofilokról.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrollálható.

 

További információk

Méret

10, 20, 30, 40, 50

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Extreme Spin elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .