Energo Team Black Fighter elsőfékes orsók

A Black Fighter orsószéria egy Bolognai orsóval bővült. Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Black Fighter orsószéria egy Bolognai orsóval bővült. Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják. Az 5,2 : 1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, kopásálló zsinórvezető, óriáslamellás, letapadás mentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő kivételes képességekkel látja el az orsót. Bolognai és lékhorgászathoz is ideális kis súlya és megbízhatósága révén garantálja a hatékony horgászatot.

 

 

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Az orsóban található mikro fékrendszernek fontos szerepe van a fárasztás során. A modern, precíz illesztésekkel, kifogástalan anyagok felhasználásával megépített fék finoman, kis ugrásokkal tág határok közt szabályozható. Tökéletes műszer, mely garantáltan letapadás mentesen dolgozik.

 

További információk

Méret

10, 20, 30, 40, 50, 60

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Black Fighter elsőfékes orsók” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .