Energo Team Black Fighter elsőfékes orsók

6,190 Ft7,490 Ft

A Black Fighter orsószéria egy Bolognai orsóval bővült. Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják.

Kiürítés

Leírás

A Black Fighter orsószéria egy Bolognai orsóval bővült. Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják. Az 5,2 : 1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, kopásálló zsinórvezető, óriáslamellás, letapadás mentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő kivételes képességekkel látja el az orsót. Bolognai és lékhorgászathoz is ideális kis súlya és megbízhatósága révén garantálja a hatékony horgászatot.

 

 

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Az orsóban található mikro fékrendszernek fontos szerepe van a fárasztás során. A modern, precíz illesztésekkel, kifogástalan anyagok felhasználásával megépített fék finoman, kis ugrásokkal tág határok közt szabályozható. Tökéletes műszer, mely garantáltan letapadás mentesen dolgozik.

 

További információk

Méret

10, 20, 30, 40, 50, 60

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Black Fighter elsőfékes orsók” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…