Banax – Xenia elsőfékes pergető orsó

Zsinórral szerelt orsó, mely elsősorban kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. A rendkívül kedvező ár mellé egy könnyű kezelésű orsót vehetünk kézbe. Ezt az orsót elsősorban a kezdő pergető horgászoknak ajánljuk akik még most kóstolnak bele a pergetés világába.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Zsinórral szerelt orsó, mely elsősorban kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. A rendkívül kedvező ár mellé egy könnyű kezelésű orsót vehetünk kézbe video aus facebooken online. Ezt az orsót elsősorban a kezdő pergető horgászoknak ajánljuk akik még most kóstolnak bele a pergetés világába.

 

 

Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték archicad bibliothekselemente herunterladen. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében alle mails herunterladen.
Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon app herunterladen sony tv.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került Download itunes mac. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével anno 1602 vollversion kostenlos chip. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.

További információk

Méret

30, 50, 80

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Banax – Xenia elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .