Akció!

Cormoran Seacor 210LLC Linecounter – multiplikátoros orsó mélységmérővel

29,990 Ft 19,990 Ft

A Seacor 210-es orsók fejlesztési alapkritériuma az volt, hogy a fárasztás során a legkritikusabb pillanatokban is a horgász kontrollálhassa a küzdelmet, minden pillanatban hagyatkozhasson az orsójára.

Elfogyott

Cikkszám: 18-03011 Kategóriák: , ,

Leírás

A Seacor 210-es orsók fejlesztési alapkritériuma az volt, hogy a fárasztás során a legkritikusabb pillanatokban is a horgász kontrollálhassa a küzdelmet, minden pillanatban hagyatkozhasson az orsójára. Az egyrészes, ellenálló keret az erős és elnyűhetetlen hordozó elem, hatalmas terhelésre tervezve. Segítségével tud a power hajtómű óriási hajtókereke és erősre méretezett réz tengelye hatalmas vonóerőt kifejteni, ugyanezt a rendszert egy dupla stopper-megoldás védi a túlterhelés ellen. A masszív, duplán csapágyazott zsinórvezető maximális terhelés mellett is simán és egyenletesen rakja a zsinórt a golyóscsapágyazott alumínium dobra. Még szoros fárasztási helyzetekben is gyorsan állítható a fékerő a kézre álló fékcsillaggal.

 

A túldimenzionált szénszálas féktárcsák hatalmas fékező erő kifejtésére képesek. Különösen fonott zsinór használatakor van szükség a onom fékre, hiszen ha vékony zsinórral horgásznak, hamar megtanulják becsülni a simán, letapadás nélkül zsinórt adó fék előnyeit. Csak az garantálhat biztos fárasztást. A Seacor 210 másik erőssége a onoman állítható szabadonfutó, amivel gyorsan, de kontrolláltan engedhet? le a mélybe a csali. Magától értetődően a Seacor 210 is rozsdamentes NCBB acél golyóscsapágyakkal készül, ezekkel biztosított a szerkezet hosszú élettartama. Seacor 210L: balkezes modell Seacor 210LLC: balkezes modell zsinórszámlálóval (mélységmérővel).

 

Csapágyak száma: 3
Áttétel: 5.8:1
Dobkapacitás: 475m / 0.35mm
Behúzás: 90cm
Súly: 520g
Technikai jellemzők: 3 NCBB acél golyóscsapágy
Egy tömbből készült, terhelésálló ház
Kovácsolt alumínium dob
Extra vastag réz tengely
Egy tömbből esztergált alumínium dob
Dupla stopper-rendszer
Duplán csapágyazott zsinórvezető
Edzett acél zsinórvezető
Karbonszálas féktárcsák
Csillagfék
Állítható nyelet?fék
Sósvíz-álló.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Seacor 210LLC Linecounter – multiplikátoros orsó mélységmérővel” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..