Cormoran Black Star – Jerk multicasting orsó

23,490 Ft

A jerkbait-es horgászat jellegénél fogva rendkívül igénybe veszi az orsót. Speciális konstrukciójuk miatt a baitcaster multiorsók különösen alkalmasak erre a célra. Ezzel együtt a legtöbb baitcaster orsó nem kifejezetten jerkbait horgászatra készült, hanem a jerk-csalikhoz képest relatíve könnyű műcsalis pergetésre.

Elfogyott

Leírás

A jerkbait-es horgászat jellegénél fogva rendkívül igénybe veszi az orsót. Speciális konstrukciójuk miatt a baitcaster multiorsók különösen alkalmasak erre a célra. Ezzel együtt a legtöbb baitcaster orsó nem kifejezetten jerkbait horgászatra készült, hanem a jerk-csalikhoz képest relatíve könnyű műcsalis pergetésre. Mi egy különleges ULTRA-POWER hajtóművet fejlesztettünk, amely nagyobb terhelést elvisel, mint egy standard baitcaster hajtómű, minden rá ható erőnek ellenáll.

 

A BLACK STAR JERK tervezését a legkisebb részletbe menően az az elgondolás vezérelte, hogy olyan jerk-baitcaster orsót adjunk az Önök kezébe, amely futása hihetetlenül finom, bírja a jerk-horgászattal együtt járó komoly terhelést és sok-sok évig örömük lehet benne. BLACK STAR JERK – csúcskategóriás baitcaster orsó.

 

? 4 acél golyóscsapágy

? A keret alumíniumötvözetből készült

? Ultra-power hajtómű

? Infinite visszaforgás-gátló

? Mágnesfék, állítható

? High Speed alumínium dob

? Gyors dobcsere

? Szabadonfutó-váltó

? Automatikus zsinórvezetés

? Soft-Touch hajtókar-gomb

? Balkezes verzió

 

BLACK STAR – JERK

Termékkód    modell       csapágy       áttétel            m/?mm            behúzás           súly

18-05110        100         4       6.2:1     185/0.25     70cm      215g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Black Star – Jerk multicasting orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..