Shimano Super GT-RC harcifékes orsó

A Super GT orsók rengeteg rajongót szereztek maguknak az évek során. Ezt a kiváló hírnevet csak olyan technológiai újításokkal lehet fokozni és túlszárnyalni, mint amelyekkel az új 1500, 2500, 3000S és 4000 modellek rendelkeznek.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Super GT orsók rengeteg rajongót szereztek maguknak az évek során. Ezt a kiváló hírnevet csak olyan technológiai újításokkal lehet fokozni és túlszárnyalni, mint amelyekkel az új 1500, 2500, 3000S és 4000 modellek rendelkeznek. A 3000-es modell az új, sekély dobbal készült, és XT-7-es pótdobbal rendelkezik. Az XT-7-es orsóház és rotor gyönyörű külsőt biztosítanak a precíziós szerkezetnek. Az orsó belsőszerkezetére az olyan megoldások jellemzők, mint a Zinc Diecast fogaskerék, a Slow Speed Oscillation rendszer, a Super Stopper II rendszer, AR-C dobok és karbantartó nyílás. Mind a négy méret dupla hajtókarral kerül forgalomba.

További információk

Méret

SUP3000SGTMRC, SUP4000GTMRC

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Super GT-RC harcifékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..