Shimano Navi XT-B nyeletőfékes orsó

Az új Navi XT-B teljesen eltér a korábbi változattól. Az új tervezésű könnyű XT7 test ezüst fényezése olyan elegánssá teszi az orsót, amilyen magas a minősége. A hidegen kovácsolt alumínium AR-C dobbal és Aero Wrap II rendszerrel szerelt orsó kiváló dobótulajdonságokkal rendelkezik.

Leírás

Az új Navi XT-B teljesen eltér a korábbi változattól. Az új tervezésű könnyű XT7 test ezüst fényezése olyan elegánssá teszi az orsót, amilyen magas a minősége. A hidegen kovácsolt alumínium AR-C dobbal és Aero Wrap II rendszerrel szerelt orsó kiváló dobótulajdonságokkal rendelkezik. A dobra igen sok zsinór fér (320 m 0,40-es), így tökéletes nagy vizeken történő horgászatra, és megvan benne a nagyhalas horgászoknak szükséges II. generációs Shimano nyeletőfékes dob. Az automata felkapókar-zárás is egy továbbfejlesztés az új modellen, így ez az orsó a lehető legjobb választás azoknak a pontyozóknak, akik a Shimano Big Pit orsók teljesítményét keresik igen versenyképes áron.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Navi XT-B nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..