Shimano Biomaster XS-B távdobó orsó (BIO8000XSB)

58,900 Ft

A Biomaster XS-B orsóval remekül lehet dobni, köszönhetően a hidegen kovácsolt AR-C dobnak, az Aerowrap II rendszernek és a kétsebességes dobemelésnek. A 8000 méret arany középút a közepes méretű és a nagy, Big Pit orsók között, mégis komoly zsinórbefogadó kapacitással bír (320 m 0.40 zsinór), így akár nagy vizeken is használható.

Elfogyott

Leírás

A Biomaster XS-B orsóval remekül lehet dobni, köszönhetően a hidegen kovácsolt AR-C dobnak, az Aerowrap II rendszernek és a kétsebességes dobemelésnek. A 8000 méret arany középút a közepes méretű és a nagy, Big Pit orsók között, mégis komoly zsinórbefogadó kapacitással bír (320 m 0.40 zsinór), így akár nagy vizeken is használható. Az erős, 4.6:1 áttétel és a 3, bevonatos golyóscsapágy és egy görgőcsapágy kombinációja olyan sima működést biztosít, amellyel nagy ragadozók, pontyok és harcsák is biztonságosan fáraszthatók.

 

A hagyományos elsőfék igen finom beállítást tesz lehetővé, és fárasztás közben is könnyen állítható. A fémes ezüst színű új Biomaster XS-B automata felkapókar-zárást is nyújt a korábbi manuális megoldás helyett. A Biomaster XS-B nemcsak egy kiváló édesvízi orsó, hanem nagyszerű parti tengeri horgászathoz is, közepes és hosszabb dobásokhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Biomaster XS-B távdobó orsó (BIO8000XSB)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..