Shimano baitrunner XT-RB nyeletőfékes orsó

A már megszokott méretekben kapható új Baitrunner XT-Rb sorozat azért készült, hogy kielégítse a horgászok legújabb generációjának igényeit is, természetesen azon sporttársak népes tábora mellett, akik mar régóta elkötelezett hívei a Baitrunner orsóknak.

Leírás

A már megszokott méretekben kapható új Baitrunner XT-Rb sorozat azért készült, hogy kielégítse a horgászok legújabb generációjának igényeit is, természetesen azon sporttársak népes tábora mellett, akik mar régóta elkötelezett hívei a Baitrunner orsóknak. Ez az orsócsalád váltja le a már sokat bizonyított Aero GTE szériát. A tetszetős zöld trió 4,9:1 áttétellel rendelkezik és zsinórkapacitása 240-től 380 méterig terjed 0,35mm-es zsinórok esetében. Olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint az XT-7 orsóház és rotor, a Zinc Diecast fogaskerék, Varispeed rendszer és hidegen sajtolt alumínium dob és pótdob. Büszkén jelentjük ki, hogy ezek az orsók árkategóriájuk legjobb Baitrunnerei.

 

– XT-7 ház

– Dupla hajtókar

– Hidegen sajtolt alumínium dob és pótdob

– Cinkötvözet fröccsöntött alumínium

– Változó sebesség

– AR-C Spool

– Olajzónyílás

– Hipermeghajtás

– Super Stopper II

– Kiegyensúlyozott forgórészek

– Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

– Úszó tengely II

– Biogrip

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano baitrunner XT-RB nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..