Balzer Zammataro 9600 BR távdobó nyeletőfékes orsó

54,500 Ft

A Zammataro 9600 nyeletőfékes változatát is megalkották a Balzer fejlesztő mérnökei, mely egy igazi feederes távdobó orsó. Speciális fém dobjai közül az egyiknek a zsinórkapacitása 25-ből 370 méter, míg a másiknak 10-ből 200 méter. Normál fordulatszám mellett is gyorsan felszedi a zsinórt a nagy dobátmérő miatt.

Elfogyott

Leírás

A Zammataro 9600 nyeletőfékes változatát is megalkották a Balzer fejlesztő mérnökei, mely egy igazi feederes távdobó orsó. Speciális fém dobjai közül az egyiknek a zsinórkapacitása 25-ből 370 méter, míg a másiknak 10-ből 200 méter. Normál fordulatszám mellett is gyorsan felszedi a zsinórt a nagy dobátmérő miatt. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítése belül történik, így csomó nem akadályozza a sima lefutást. Fel van szerelve egy távolságjelző klippel is, ahol jelölni tudjuk a dobás hosszát. Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges műanyag klip fékez és kiold, nem károsítva a zsinórt.  A nyeletőfék segítséget nyújt ahhoz, hogy nagyhalas horgászathoz, feeder botos pontyozáshoz is használhassuk ezt a remek orsót. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi dobógép.

 

 

Csapágy (db) :8+1
Méret :80-as
Fék :elsőfék micro + nyeletőfék
Áttétel :4,5:1
Súly (g) :715
Dob anyaga :fém (10-ből 200m) fonott
Pótdob anyaga :fém (25-ből 370m)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Zammataro 9600 BR távdobó nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..