Balzer Tactics Light Feeder 7400 elsőfékes orsó

21,400 Ft

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7400.

Elfogyott

Cikkszám: 10321740 Kategóriák: , ,

Leírás

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7400. Távdobó dob, finom, vibráció mentes futás, precíz fék is jellemzője ennek a típusnak. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítése belül történik egy műanyag klippel. Így kívül nincs csomó, ami akadályozhatná a zsinór sima lefutását dobás esetén. Fel van szerelve egy távolságjelző lekerekített gumis klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát. Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges gumis műanyag klip fékez és kiold nem károsítva a zsinórt. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi távdobó gép. Az orsót két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el.

Jellemzői:  6+1 csapágy, áttétel: 4,9:1, 450g önsúly, fém dob monofil zsinórhoz (0,25-ből 200m), fém pótdob fonott zsinórhoz (0,10-ből 200m), nagyméretű Titánium zsinórvezető görgő, jobb és balkezes hajtási lehetőség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Light Feeder 7400 elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..