Fox Explorer meder-feltérképező ólom

2,690 Ft

A parti, fenekezős horgászatok során az egyik legfontosabb feladat a megfelelő hely kiválasztása, felderítése. Erre tökéletesen alkalmas a Fox Explorer ólom. A rücskös felületű, négy, egyenként egy centis dudorral kialakított ólom a víz alatt minden jellegzetes fenékviszonynál, szinte élőben közvetíthet a horgásznak.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A parti, fenekezős horgászatok során az egyik legfontosabb feladat a megfelelő hely kiválasztása, felderítése. Erre tökéletesen alkalmas a Fox Explorer ólom. A rücskös felületű, négy, egyenként egy centis dudorral kialakított ólom a víz alatt minden jellegzetes fenékviszonynál, szinte élőben közvetíthet a horgásznak. Iszaposabb részeken keményen beleragad az aljzatba, csak nehezen lehet húzni. Keményebb, de simább területeken könnyedén közeledik felénk, míg a kavicsosabb, törmelékes részeken pattog a fenéken. A vízinövényekkel benőtt területeket is tökéletesen le lehet tapogatni ezzel az ólommal. A csomagban kettő tapogató ólom található: a normállal a vízinövény mentes területeket, míg a 9 centis, merev dróttal ellátott ólommal a vízinövények közt tapogathatunk.

További információk

Súly

56g, 84g, 112g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Explorer meder-feltérképező ólom” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..