Savage Gear 3D Backlip Herring 10cm 20g (Green Silver)

3,490 Ft

Egy kis hering tökéletes másolata, amely a tengeri és édesvízi halak táplálékául szolgáló számos halfajt tökéletesen imitál.

Elfogyott

Cikkszám: 55059_ Kategóriák: , ,

Leírás

Egy kis hering tökéletes másolata, amely a tengeri és édesvízi halak táplálékául szolgáló számos halfajt tökéletesen imitál. A Backlip Herring remek hossztengelye körül billegő, villogó akcióval úszik, nagy távolságról odavonzza a ragadozókat kostenlosen filme. A műcsali nagyon messzire dobható és a bevontatás kezdetekor a repülés közben a testhez simuló hátsó terelőlap kinyílik és a csali azonnal billegni és villogni kezd cod mw nur warzone herunterladen. A hátul elhelyezett terelőlap a felszínre kényszeríti a műcsalit, így nagyon sekély homokpadok, zátonyok, vízinövények felett is elhúzható counter strike german. A bevontatási sebesség növelésével a műcsali egyre feljebb úszik. Egy remek kereső csali, hatalmas távolágokra dobható. Szuper a csuka, balin, feketesügér, tengeri sügér, stb music from amazon music. horgászatára.

További információk

Hossz (cm)

10

Márkák

Savage Gear

Súly

20gramm

Színek

Green Silver

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Backlip Herring 10cm 20g (Green Silver)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .