Salmo Lil bug 3 (GBG) wobbler

2,390 Ft

A Lil’ Bug egy felszíni wobbler – akár nyomkövetőnek is hívhatnánk. Miközben a felszínen vezeted felkavarja a vizet és olyan nyomvonalat húz maga után, melyet a ragadozók kevésbé tiszta vízben is érzékelnek. A 3 centiméteres változat belsejébe speciális úgynevezett Salmo Infinity Cast System (SICS), a dobást segítő súlyozás került.

Készleten

Cikkszám: bg3gbg Kategóriák: ,

Leírás

A Lil’ Bug egy felszíni wobbler  akár nyomkövetőnek is hívhatnánk. Miközben a felszínen vezeted felkavarja a vizet és olyan nyomvonalat húz maga után, melyet a ragadozók kevésbé tiszta vízben is érzékelnek songs downloaden van youtube. A 3 centiméteres változat belsejébe speciális úgynevezett Salmo Infinity Cast System (SICS), a dobást segítő súlyozás került. Ez az egyedi megoldás lehetővé teszi a távoli célpontok elérését is page to download books for free. A Lil’ Bug-ra extra éles, japán horog került. A Lil’ Bug-ot kimondottan a domolykó horgászatára tervezték, de bebizonyosodott, hogy a balin és más, felszínen táplálkozó ragadozó hal is eredményesen fogható vele herunterladen.

 

 

HASZNÁLATA
Pár alap technikával eredményesen használható. Engedd sodródni a vízfolyással, majd amikor ígéretes hely fölé érsz vezesd keresztül a vízfolyáson úgy, hogy a csalid keltette hullámok “nyomvonalként” szolgáljanak a wobbler mögött videos from 7tv. Próbálj meg minél közelebb dobni a parthoz, majd fokozatosan, lassan vezesd a felszínen a csalit és minden olyan helyen, ahol rablóhalat sejtesz kelts hullámokat powerpoint online datei herunterladen. Tartsd a felszínen a Lil’ Bug-ot és messziről láthatod a jellegzetes “V” alakú formát a víz felszínén. Ha az áramlás elég erős, akkor időnként hagyd a csalit egy helyben dolgozni, ez a leggyakrabban ellenállhatatlan a halak számára spiele kostenlos downloaden vollversion ohne anmeldung für pc. A wobbler vibrálása és az általa keltett karakteres hullámok akár 0,5 méternél mélyebbről is a felszínre csalja a ragadozókat. Egy másik módszer, hogy a száraz legyezéshez hasonlóan hagyjuk az árral sodródni audacity download windows kostenlos. Ha az egyhangú úsztatás nem működik, akkor időnként, ígéretes helyek fölött imitáljuk a műcsalival a kishalak mozgását és a rávágás nem marad el weather app for free!

További információk

Márkák

Salmo

Hossz (cm)

3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salmo Lil bug 3 (GBG) wobbler” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .