Rapala Ultra Light Pop felszíni műcsali – FT

2,430 Ft

Klasszikus, homorú elülső kiképzésű popper, aminek szája a szokásostól kissé eltérő alakú – ezt a tervezők a legkisebb rántással is előcsalható pukkanó hang kedvéért alakítottak ilyenre.

Elfogyott

Cikkszám: ULP04 FT Kategóriák: ,

Leírás

Klasszikus, homorú elülső kiképzésű popper, aminek szája a szokásostól kissé eltérő alakú – ezt a tervezők a legkisebb rántással is előcsalható pukkanó hang kedvéért alakítottak ilyenre. Az élethű megjelenést az egyedi, kiváló színkombinációk biztosítják, a felszín közelében vadászó halak látványos támadásai nem maradnak el! Mozgatására a szokásos felszíni trükkök ajánlhatók. Folyamatos bevontatással is sikeres lehet, de e popper nem így kelti a legnagyobb rezonanciát. A kisebb-nagyobb rántásokkal, ritmustalan húzásokkal cifrázott bevontatás rendszerint hatékonyabb. A gyanakvó, étvágytalan rablót a sorozatos pluttyogtatással csalhatjuk leginkább horogra. E sorozatokban a wobblert csak 30-50 cm-es ugrásokkal vezessük, és egy-egy sorozat után hagyjuk mozdulatlanul a felszínen akár 3-4 másodpercig is. E mozgatásokat egyetlen bevontatás során is kombinálhatjuk. A wobbler testében golyók is helyet kaptak, melyekkel még további hanghatás érhető el. Kiváló választás balinra, domolykóra vagy sügérre.

 

Hossz: 4 cm,
Súly: 3 g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapala Ultra Light Pop felszíni műcsali – FT” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..