Mepps – Agila körforgó villantó

890 Ft

A Mepps “különlegessége”. Alkalmas valamennyi halfajtához, bármilyen vízben. Az Aglia csodálatos csali, mely precízen került kidolgozásra.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Mepps “különlegessége”. Alkalmas valamennyi halfajtához, bármilyen vízben. Az Aglia csodálatos csali, mely precízen került kidolgozásra apps ohne apple id herunterladen. Ideális az egyenletes villantózáshoz, attól a pillanattól fogva, amint a vízbe hatol. A forgási kúp egyenletesen alkalmazkodik az áramlás vagy a visszahúzás erejéhez, így az Aglia egyenletesen megfelelő és mérhető vibrációt bocsát ki herunterladen.

Lassú visszahúzás? Az Aglia “lebegés” nélkül felemelkedik. Nincs visszahúzás? Az Aglia megtalálja a saját szintjét az áramlásban és folytatja csalogató forgását Download video maker program for free german. Ennek megfelelően, az Aglia a vízben megtett útja során folyamatosan “él” és csábítja a ragadozókat. A világon nincs másik olyan csali, amellyel ennyi rekord nagyságú halat kifogtak volna wie kann man sich lieder von youtube kostenlos herunterladen.

További információk

Méret

1, 2

Szín

Arany, Bronz, Ezüst, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mepps – Agila körforgó villantó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .