Energo Team Wizard offset Drop shot

A drop shot egy speciális horgászmódszer melynek a segítségével akár egy helyben táncoltatva is felkínálhatjuk csalinkat a ragadozó halaknak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

A drop shot egy speciális horgászmódszer melynek a segítségével akár egy helyben táncoltatva is felkínálhatjuk csalinkat a ragadozó halaknak ballerspiele zum downloaden. A módszer egyik fontos eleme a speciális kialakítású horog, melyet úgy kell a zsinórra rögzíteni, hogy arra merőlegesen álljon. Maga a horog speciális,magas széntartalmú acélból készül ami garantálja a magas minőséget, erőt és strapabíróságot download french translation. A vegyi eljárással készült horoghegy biztos akadást biztosít a legcsontosabb ragadozó hal szájában is.

 

 

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma wie kann man instagram bilder downloaden. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez download apps on fire tv.
A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma ms project kostenlos herunterladen. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg herunterladen. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen zoo tycoon 1 herunterladen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is herunterladen. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást herunterladen.

További információk

Méret

1/0, 2/0, 3/0, 4/0, 5/0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Wizard offset Drop shot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .